2024-01-25 552 瀏覽
今次隨意行過一間餐廳,心血來潮就走進去試吓。先講講佢哋嘅自家做香脆炸雞🍗,啲雞塊外脆內嫩,啖啖肉感,香噴噴!話說回來,佢嘅檸檬汁🍋真系好夠晒酸溜溜,幫助解膩,重點係好夠味!而家講吓佢哋嘅芝士通心粉,軟滑嘅通心粉配上濃郁嘅芝士汁,食落真是芝士控嘅夢想!而且份量好使,飽肚至極!最後,甜品就選咗香蕉糕,外皮微微地脆,掰開就見到香蕉夾心🍌,味道夠香甜,唔膩口,飲杯茶🍵真系一流。整體黎講,呢家店準你滿意,有種似曾相識嘅家的感覺,食物質素同份量都過硬,硬要挑剔嘅話,就係環境音樂啲快歌太搞鬼,食飯時聽慢啲嘅歌會好啲。不過下次有機會,我一定會再黎,尤其想試吓佢哋嘅燒肉,望佢會唔會同炸雞一樣正!👍