2022-10-12
尤其係好味道嘅 🤤 喺大角嘴返工嘅朋友同我講,呢邊有間外賣店質素唔錯,剛好前幾日收早,就過去買返黎同屋企人開心 share 😍 整緊嘅時候連出面都好香 🤤 一路拎返屋企,一路香到我流曬口水 🙈 返到屋企立即擺好就同屋企人開餐 😍SupBur 手撕豬漢堡之前食過其他手撕豬,d 汁都係帶甜嘅,呢度嘅有少少唔同,大大粒嘅黑椒好惹味,豬肉 juicy 唔鞋口,配合大量紫椰菜絲同紅蘿蔔絲,每一啖口感都好豐富,簡直係大滿足 😋蒙特納菠蘿雞堡炸雞超大塊 😍 炸得一 d 都唔乾身,配合埋菠蘿感覺一 d 都唔油膩~ 真係好鍾意佢地毫不吝嗇咁放紫椰菜絲同埋紅蘿蔔絲!啖啖肉固然開心,但有返蔬菜嘅平衡好重要!因為食完唔覺得滯,會想繼續食落去 😍厚切豬扒桑多一打開覺得好震撼 😂 豬扒同蔬菜霸佔左成個畫面 😍 名副其實啖啖肉啊~ 雖然可能因為凍左少少豬扒有少少實,但整體係 juicy 嘅,一啲都唔韌,好香口 😆 呢個真係超飽肚 🙈 大推呢個比食肉獸!因為麵包存在感好薄弱 😂 每一啖都係豬扒,超正 😍魷魚圈通常叫炸野點樣去睇佢好唔好食呢,就係睇下凍左 d 炸粉會唔會淋到一 pat pat(代表太多炸粉),又或者好硬
SupBur 手撕豬漢堡
蒙特納菠蘿雞堡
厚切豬扒桑多
魷魚圈
通常叫炸野點樣去睇佢好唔好食呢,就係睇下凍左 d 炸粉會唔會淋到一 pat pat(代表太多炸粉),又或者好硬(代表炸得硬);呢個情況外賣尤其睇得清楚,因為有個盒焗住 🙈 但呢度真係掂~ 我拎到返屋企,唔會淋 pat pat 又唔會硬到石頭咁,食落仲有少少脆,證明炸粉份量同炸嘅時間都控制得唔錯 👍🏻 魷魚圈唔會死鹹,佢有個松露蛋黃醬,不過我覺得唔沾醬都一樣夠味 😆 呢樣令我覺得佢真係有因為自己係外賣店而喺製作上下過心機呢 👍🏻
店員全部都好好笑容好好禮貌!因為係即叫即整,所以都要等一陣,店員都會好好笑容解釋,等緊嘅時候間唔中都會笑住同我 update~ 就算係外賣店,都一樣可以有開心嘅用餐體驗呢 😆