2023-10-27
🤤香酥七味雞軟骨前排去食左間好野,呢間以西餐為主,環境好舒服,有得打吓卡,靜靜地咁,好舒服咁坐係度,輕輕鬆鬆同朋友傾吓計,已經好滿足,呢間餐廳地點都好方便,我地叫幾款菜式,呢一碟係小食來,好有香酥味既雞軟骨,雞軟骨都特別多,旁邊仲有埋檸檬,加上檸檬汁鮮味更突出🎏🤤牛油蒜香燒大啡菇配BB菠菜忌廉黑松露意大利飯一邊傾計一邊食,時間都過得好快,跟住就到呢一份意大利飯,睇到好似好細咁,原來份量都好多下,最吸引係大啡菇,入面好多汁同時又好有菇味,再加上牛油蒜香,真係好食到不得了啦🎏🤤香煎北海道帶子配南瓜忌廉意大利飯頭先食過我地都好滿意,而呢一碟都唔例外,未見過咁大隻帶子,好甘甜好食,意大利隻粒粒都好滑🎏🤤Lucky’s 沙律四重奏配和風汁呢一碟沙律好有驚喜,除了菜之外,其他配料都相當多,樣樣都好新鮮,清爽既味道食完好開胃,牛油果好新鮮,吞拿魚沙律又好有魚味,鮮蝦好大隻,煙三文魚夠鹹🎏
前排去食左間好野,呢間以西餐為主,環境好舒服,有得打吓卡,靜靜地咁,好舒服咁坐係度,輕輕鬆鬆同朋友傾吓計,已經好滿足,呢間餐廳地點都好方便,我地叫幾款菜式,呢一碟係小食來,好有香酥味既雞軟骨,雞軟骨都特別多,旁邊仲有埋檸檬,加上檸檬汁鮮味更突出🎏 🤤牛油蒜香燒大啡菇配BB菠菜忌廉黑松露意大利飯
一邊傾計一邊食,時間都過得好快,跟住就到呢一份意大利飯,睇到好似好細咁,原來份量都好多下,最吸引係大啡菇,入面好多汁同時又好有菇味,再加上牛油蒜香,真係好食到不得了啦🎏 🤤香煎北海道帶子配南瓜忌廉意大利飯
頭先食過我地都好滿意,而呢一碟都唔例外,未見過咁大隻帶子,好甘甜好食,意大利隻粒粒都好滑🎏 🤤Lucky’s 沙律四重奏配和風汁