2018-07-26
呢間之前冇幾耐食過一次,印象非常好👍🏿估唔到依家又係屋企附近開左間,媽咪番左黎當然要同佢試下啦😀👉🏿✨檳城炒貴刁 Hkd 72 💸📌呢個完全俾一百分!好食過pad Thai 😍佢既味道係再濃啲,口味偏甜,不過又帶有微辣,食落都幾過癮下架☺️完全對我口味!加左辣之後係開胃好多呢!入面又會有蝦,魷魚,青口等海鮮,其實就算冇料我都覺得好好食啦!真心推薦呀🤙🏿🤙🏿🤙🏿👉🏿✨蟹肉炒飯 Hkd 72 💸📌有時真係猜唔透我媽既口味😂不過佢次次嗌個啲又唔會伏架喎🙄呢個飯好就好在唔會太重口味,咸度剛好,蟹肉雖然唔多,但起碼個份量都接受到既!👉🏿✨椰汁西米糕 Hkd 28 💸(太心急冇影到😞)📌呢個作為飯後甜點係一流~細細個食落唔會俾人感覺好甜膩,上面層椰汁糕好清甜,加埋下面啲西米有一粒粒,又ok wo~ 同埋價錢非常合理啦!👉🏿✨泰珠奶茶冰 Hkd 38 💸📌純粹滿足一下自己想飲珍奶既心願😆泰式奶茶黎講又唔會話好甜,啲珍珠都幾煙un,唔錯啵!
👉🏿✨檳城炒貴刁 Hkd 72 💸
👉🏿✨蟹肉炒飯 Hkd 72 💸
👉🏿✨椰汁西米糕 Hkd 28 💸
(太心急冇影到😞)
👉🏿✨泰珠奶茶冰 Hkd 38 💸