呢間米線由細到大聽其他人講好食 其實截止2023年我都係未真正嘗試過呢間米線 因為聽講好食,但係見到門口咁多人排隊每次都望而卻步 然後有一次咁啱喺附近我就買外賣坐喺公園食,因為真係好想試吓係咩味 食完之後驚為天人呢個米線係我食過最好食嘅 完全係符合我嘅胃口 我叫嘅係小酸辣米線 雞丁 腩肉 湯底夠酸,唔係好辣 有蔥有芫荽食落去好香 然之後仲有啲炸醬 炒香晒嗰陣味撈埋落個面度食勁好食 然之後以後見到佢排隊我都會喺門口排隊就係為咗食呢間米線 有陣時排一個鐘,有陣時排半個鐘 但係係堂食真係好好食好多個面熱辣辣 同埋堂食份量比例控制得好啲 外賣嘅話個麵會好多咁 食極都食唔完咁然之後我差唔多每一日都去食,有陣時10:00校鬧鐘起身就係為咗食 點知去到都係要排隊不過最尾食完都覺得好滿足 而家每一日無胃口我就諗食麗江如果佢執笠我諗我會喊
不過最尾食完都覺得好滿足 而家每一日無胃口我就諗食麗江
如果佢執笠我諗我會喊