2018-07-26
如果唔係朋友推薦,我真係唔知第一郡係咁出名,仲要啲野咁好食!!👉🏿✨蟹膏蕃茄湯檬 Hkd 50 💸📌冇諗過50蚊會有咁足料!蟹膏仲要大大嚿,真係見到都好開心架😍蕃茄湯底唔係稠澀個款,諗住唔會好濃味,點知原來睇落清淡,飲落蕃茄味係十足呢!蟹膏非常鮮生,豆卜又浸到入晒味,真係連埋湯一齊成碗清晒呀!👍🏿👉🏿✨越式麵包 Hkd 40 💸📌如果我同你講我未食過越式麵包會唔會笑我😂其實我對呢樣食物係零概念,淨係覺的一個乾真真既包夾埋啲扎肉就係叫越式麵包😂點知當我食完呢個之後,我真係好後悔我咁諗佢!😞因爲真係超超超好食架!佢入面勁多料,最中意佢既肉鬆😍加埋鵝肝醬真係冇得彈!你以為會好膩?錯喇!佢入面仲會有埋啲醃菜係到,食落酸酸甜甜,去膩不特止仲好開胃!食完想再食呀🤙🏿👉🏿✨牛油果沙冰 Hkd 30 💸📌真心超好飲!唔係講笑,呢間野出名真係唔係得個朵,啲嘢係真係全部都咁好食架!牛油果唔重青味,係甜架!!小小稠但又唔會好冰感,真係好中意呀!☺️👉🏿✨斑蘭綠豆糕 Hkd 13 💸📌朋友又係極力推介!除左好食好好食同勁好食,我真係諗唔到可以有更好既形容詞🤣面層煙煙unun ,加埋中間錦密清爽既綠豆糕,真係非常
👉🏿✨蟹膏蕃茄湯檬 Hkd 50 💸
👉🏿✨越式麵包 Hkd 40 💸
👉🏿✨牛油果沙冰 Hkd 30 💸
👉🏿✨斑蘭綠豆糕 Hkd 13 💸
📌朋友又係極力推介!除左好食好好食同勁好食,我真係諗唔到可以有更好既形容詞🤣面層煙煙unun ,加埋中間錦密清爽既綠豆糕,真係非常之夾呀!完全俾足一百分!好想開一間係我屋企樓下😭😭