用餐體驗非常差。嗌餐嘅時候,越南姐姐態度已經好差,黑口黑面,又串,明顯感覺到佢非常煩躁。明白疫情下生意難做,不過將負面情緒轉嫁俾客人盞倒自己米。等餐嘅時候,見到姐姐戴著手套喺雪櫃抽出一隻雪凍雞擺係個勁污糟嘅星盆度洗,果時已經有小小反胃。之後收錢,煮餸,對手套由始至終都無換過,至多係噴下消毒酒精,就咁直接掂啲食物。湯粉味道差,湯底偏酸甜,有啲怪。份量OK,不過重味精,食完口渴。另外,湯粉都無越南河配搭嘅青檸,辣椒等配菜。再講番炸物,好耐以前食過一次,印象中佢嘅炸物都算可以接受。不過尼次非常失望,炸物入口嘅時候已經唔熱,又腍又軟,好明顯係一早已經炸好,去貨慢,擺得耐咗。另外春卷嘅豬肉碎仲有腥臭味,可能係用唔新鮮嘅豬肉整嘅。食物價格算係較平,但咁嘅質素,下次不如俾多幾蚊去附近嘅越南餐廳歎番餐正常嘅越式pho好過。食完到宜家個肚都仲係唔舒服,胃部有「頂住頂住」嘅感覺。總結:態度,食物質素,環境,衛生都已經差到貼地。非常失望,永無下次!
用餐體驗非常差。

食完到宜家個肚都仲係唔舒服,胃部有「頂住頂住」嘅感覺。

總結:態度,食物質素,環境,衛生都已經差到貼地。

非常失望,永無下次!
2022-09-17
$40 (其他)