2018-07-15
好多時,根據我嘅性格,唔好食嘅我唔會出聲,儘量都會講一啲好嘅,其實做生意好難,有陣時唔符合預期係情有可原。響呢一度寫咗幾百篇文章,負評嘅真係少之又少,能夠要令到我寫一個負評,條件有兩個: 1, 食物質素有問題,2, 反映後無視。呢一日同朋友嚟到呢一間餐廳六點半鐘已經好多人,我哋響度諗話今早咁忙一定好好食啦!我哋每人同左一個刺身飯大概$140至$160。我點嘅呢個有三文魚吞拿魚三文魚子帶子以及牡丹蝦。價錢都信算實惠,都唔會理前菜湯嗰啲係啲咩。精彩野就出現啦,三文魚係有怪味,牡丹蝦(應該係阿根廷紅蝦) 食到半隻係梅的。其他嘢冇問題。我哋冇出道聲食完之後同左女侍應講,你哋可能要注意下啲刺身好似有啲變喎。。。答案: 係? 咁你想點?其實都冇咩想點嘅百幾蚊唔係比唔起。然後我就直接埋單因為你呢句真係太過份。你話換比我我都唔會夠膽食,只係天氣熱,應該注意下。最後我決定寫呢篇評語。完
我哋每人同左一個刺身飯大概$140至$160。
答案: 係? 咁你想點?
其實都冇咩想點嘅百幾蚊唔係比唔起。然後我就直接埋單
最後我決定寫呢篇評語。完