2013-08-19
當日去到,一坐低就好快有侍應拎左盤刺身比我地,可以邊叫邊食都唔錯,不過睇真D魚好細件,而且部位都系背部同尾部,擺盤都唔靚,3分之1既刺身都被冰/花姐住左,但系食落卻唔凍 不過諗住可能系頭盤差D姐,同樣都系一壽司應該唔會差既,點知.....炸蠔:一上就系暖既,外皮唔脆,入面隻蠔超迷你,而且炸到乾哂 炸蝦:外皮唔脆,好硬魚子茶碗蒸:蛋好滑,都幾有蛋味,不過冇咩配料,真系魚子+蛋甜蝦OK,其他刺身全部都唔凍,好似拎過出黎放系室溫咁 而且冇咩魚味,特別系三文魚!部位都系背部尾部,唔肥美!蒜蓉牛柳粒:好un咬唔開,入面唔知系咪未熟,仲系紅色 其實仲有食其他野,不過都系嘛嘛地,連相都冇影,sorry>,<食完冇幾耐,媽媽肚痛 食物唔好食,食物唔衛生,食完令人肚屙,真系免費請我都唔會再去食
炸蝦:外皮唔脆,好硬 魚子茶碗蒸:蛋好滑,都幾有蛋味,不過冇咩配料,真系魚子+蛋 甜蝦OK,其他 刺身全部都唔凍,好似拎過出黎放系室溫咁 而且冇咩魚味,特別系三文魚!部位都系背部尾部,唔肥美! 蒜蓉牛柳粒:好un咬唔開,入面唔知系咪未熟,仲系紅色
題外話/補充資料:
比錢請我都唔會再去食一壽司放題,都系食番普通既一壽司啦!!品質真系好太多!!