10安士肉眼扒配忌廉薯蓉呢個肉眼扒叫左五成熟,冇overcooked,切開仲見到微粉紅色,肉汁都鎖得幾好🤤表面有少少微焦,帶住啲焦香味,咬落去濃郁肉味。至於配搭嘅忌廉薯蓉,質地夠creamy,奶油味非常重,入口順滑得黎又唔會太膩。最後加埋啲洋蔥汁,鹹味適中,唔會搶走扒嘅風頭,反而帶出肉味另一番層次感~卡邦尼Pizza🍕🍕呢個係邪惡Pizza!!!!一擺上枱已經聞到陣陣芝士香,Mozzarella芝士拉絲效果十足,仲要再灑上一層芝士粉,岩曬芝士控!材料方面都好誠意,煙肉鹹香味濃,仲有隻流心蛋喺中間,切開嚟個蛋黃緩緩流出,好治癒。雖然芝士用得多,但整體唔算好膩,可能因為Pizza底做得好,煙韌有嚼勁,食幾塊都唔覺得滯~

10安士肉眼扒配忌廉薯蓉

卡邦尼Pizza🍕🍕
呢個係邪惡Pizza!!!!