招聘中
薪金面議
25天前
薪金面議
25天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (萬事達廣場)
資訊:

2017-03-04 652 瀏覽
d人成日問譚仔雲南米線同譚仔三哥米線有乜分別?我只係知譚仔三哥有既野譚仔雲南米線係俾唔到你,同埋個人覺得譚仔三哥好食d,湯底,辣味,小食都多款式d。叫左三哥酸辣三小辣雞肉米線,因為自己接受辣既程度都可以,三哥酸辣呢個湯底同普通酸辣唔同,呢款無咁酸,但又會有麻辣味道,最喜歡❤️湯底本身已包括腐竹,芽菜,苟菜,呢d配料入晒湯底味,正尖椒皮蛋,必食佳品,佢味個重慶口水重口味,麻辣得黎又唔會得個辣字,難以用筆墨黎形容,一碟都有好多舊皮蛋,同人分享就最好,自己食又太多了。士匪雞翼,去到譚仔你唔叫黎食唔好同人講過你食過譚仔,唯一一間做得最好味既士匪雞翼,即整熱辣辣,所以都要等一陣,因為製作需時,但值得等。最後呢個加錢跟餐既麻辣蓮藕,味道不錯。
最後呢個加錢跟餐既麻辣蓮藕,味道不錯。
2017-01-17
20 分鐘 (堂食)