餐廳: Bugis@叻沙・海南雞飯
資訊:

2022-07-26 430 瀏覽
呢間之前有食過,今日黎D2 Place玩VR🏎,太多人排隊所以去食下野先,行行下見到佢記得印象唔錯就決定覆桌🤭😋環境都唔錯,有卡位不過唔算寬敞,坐係角落同斜角啲人你眼望我眼咁😂►海鮮喇沙摻摻🍜 $78摻摻即係麵底有油麵同米粉,呢碗摻摻好多料,蝦🦐好大隻、魷魚🦑爽甜、魚蛋🐟、豆卜、滷蛋…好豐富,不過最正都係個湯底,香濃喇沙同椰汁岩岩好,煮得好好味👍🏻►慢煮海南雞🐤乾撈麵 $138(一人套餐:配湯、生菜、沙嗲醬雞肉串🍡x2)主要都係想食佢個海南雞,雞肉算滑,平時好怕啲雞咬落去擦子膠咁😂😂不過個乾撈麵就麻麻地,無味既😅早知食油飯〠總結 ▁ ▂ ▃ ☻ 3.5/5雖然menu上好多野都未試😬,但經過呢個乾撈麵,我覺得都係叫番佢店名果兩款野食就穩陣啲🤣🙈

►海鮮喇沙摻摻🍜 $78

►慢煮海南雞🐤乾撈麵 $138
(一人套餐:配湯、生菜、沙嗲醬雞肉串🍡x2)

〠總結 ▁ ▂ ▃ ☻ 3.5/5