2009-03-26
我食左呢度雞蛋仔都起碼有廿次. 最近一次去以為執左, 原來搬左第二度. 原本個位置太細, 多人就一定唔洗行, 比人投訴. 而家好d, 多人排都ok.其實食呢間都係貪佢味道夠特色, 唔好以為你食既係平時食開o個陣味, 陣味就係似蛋卷同蛋糕. 口感幾好, 佢等登整把風扇吹先比客人, 所以經常做到外脆內軟. 但都係有時會做唔到, 如天氣濕, 人太多, 爐唔夠猛, 風吹唔夠時間, 或者你手渣紙袋唔好, 焗親d 雞蛋仔, 都會令雞蛋仔變得唔好食. 我建議大家搣開個袋, 等空氣流通, 摸到脆脆地先好食. 以前得呀哥仔時唔多鐘意出聲. 最近多左個呀姐, 新黎, 比較惡d. 大家排隊就醒水, 唔好塞著條路, 呀姐就無咁燥. 不過呢個呀姐有樣好, 就係佢搽花生醬落格仔餅比呀哥仔重手, 非常juicy, 好好食.最後總結, 佢唔係平時食既雞蛋仔, 我覺得好食. 食時記得要令雞蛋仔通爽.