2012-10-10 1266 瀏覽
某兩個朋友一直係串燒粉絲!佢地每次出街食飯都好似非串燒唔食!自自然然佢地call食飯,一定係食串燒!其中一個串燒發燒友係南亭常客,但係佢多數去銅鑼灣南亭,只係今次撞到正佢既飯堂要搬,所以我地一行四人去左Soho個間南亭!由於朋友先係串燒專家,我一坐低已經講明佢地打板,I eat anything they order!好多人都話個海鮮醬超好食,連我其中一個串燒達人朋友都要一加再加,但我個人prefer原汁原味!雞翼以下係我個人食完真心推薦Items:大家可能覺得燒雞翼係任何人都做到既事,但南亭燒出黎真係有保證,雞翼juicy,賣相又靚!食左N次CWB南亭燒既雞翼,Soho燒雞翼一樣強!南亭串燒有水準保證!好多時候,如果食物烤過左火候,質地就會變得勒,但南亭做到住juicy!即使再細食,一定要order燒飯團黎為當晚做個美好ending!

聽講海鮮醬他們的令人欲罷不能,但我總唔沾任何醬~
雞翼
以下係我個人食完真心推薦Items:
燒雞翼,不可不試
彈牙又juicy
表面有黑色,但食落仲好juicy
燒飯團是完美的結局~
題外話/補充資料: 唯一唔明點解Soho南亭無凍Sake?我知食串燒飲啤酒係絕配,但唔係個個人鐘意飲啤酒!
2012-10-06
燒雞翼,不可不試
彈牙又juicy
表面有黑色,但食落仲好juicy
燒飯團是完美的結局~