2019-05-19
-今晚約咗幾個姊妹👩👩上去一位C9 friend屋企house warming, 呢個C9仔話先食early dinner 先, 抵啲喎。 佢介紹咗 food court入面有呢間食日式涮涮鍋嘅店舖,話2小時任食。唔係地膽都真係唔知。已經揀好特選美國牛肉🐂($218) + 壽喜燒湯底。呢度好先進咁要scan QR code🤳嚟落單。我本身諗住淨係食日式火鍋放題, 原來仲包埋其他嘅日式料理😳。有壽司🍣、燒物🍢有揚物🍤其中炸蝦天婦羅🍤真係超好食, 真係即炸㗎。 所以encore咗好多碟!! 點少得海鮮🦐火鍋配料、肉類🥓食多幾碟特選美國牛肉🥓,真係返曬本。就算唔用QR code去點嘢食, 都可以喺出面嘅冰櫃度攞丸、菇🍄、菜🥦、麵等等....打邊爐當然要混醬🌶️🌰喇, 出面嘅火鍋醬料區乾淨 + 企理, 唔錯唔錯👍。飲品亦都好多選擇,有不同類型嘅罐裝飲品🥤添。 食完仲有雪糕櫃拎甜品🍨食。我就補身啲,飲烏龍茶 + 甘蔗汁算啦。多謝C9朋友嘅請客。我地都超額完成食得好飽lu😎。==========八幡屋涮涮鍋地址:油塘高超道38號大本型3樓308-312號舖大食代8號檔
已經揀好特選美國牛肉🐂($218) + 壽喜燒湯底。
呢度好先進咁要scan QR code🤳嚟落單。
有壽司🍣、燒物🍢
有揚物🍤
點少得海鮮🦐火鍋配料、肉類🥓
食多幾碟特選美國牛肉🥓,真係返曬本。
我就補身啲,飲烏龍茶 + 甘蔗汁算啦。
多謝C9朋友嘅請客。我地都超額完成食得好飽lu😎。
==========
八幡屋涮涮鍋