2011-02-16 65 瀏覽
噚日過黎灣仔, 約左個朋友食lunch, 佢帶左我黎呢間食意大利餐, 餐廳分開上下兩層, 我地上左樓上, 都幾大, 啲位幾寬敞, 中間仲擺放左梳化加埋個壁爐, 咁啱出面天氣凍冰冰, 入到黎就即刻覺得暖立立! 而且,當時人客未太多, 成個環境氣氛都好舒服! 跟住叫野食, 佢地有lunch set, 我地叫左一個pizza set, 一個意粉set, 諗住share 黎食, 先黎個菠菜煙肉湯, 好香濃, 好味! 跟住黎個pizza, 餅底都好脆! 仲有我鍾意食嘅白汁意粉, 呢個餐係雜菌跟蝴蝶粉, 啲雜菌好好味, 配埋個汁一啲都唔heavy, 仲好健康, 最後加埋個咖啡同甜品, 埋單兩人240。
2011-02-15
  • 白汁雜菌蝴蝶粉