2008-01-02
29號晚(星期六),六點四來到,即刻有位,但要八點鐘交檯,因大家都好肚餓,所以照食,我們這個是任食火鍋,每位好似係$93,我們選了雪耳木瓜湯底,跟住侍應問我們加唔加每位$9 o既醬料拼盤,我們要了,跟住開始點火鍋配料,第一次落單後,食物好快到,但食物o既分量就一d多一d少,我們三個人草菇6粒、水晶豆沙包3粒、魷魚得6、7片、花膠仔就切到細細粒,其他配料o既份量都正常,個鍋底都好足料有很多雪耳&木瓜,另外要了一瓶酸梅湯($22),食物o既質數都ok,食o既其間侍應見到我們個鍋開始少水,都會自動自覺幫我們加水,這一點服務幾好,但真係食得好趕呀!去到七點五十分已經叫我們埋單先,我們都準時八點交番張檯給他,離開時見到有好多人係度等緊位整體食物質數是ok的,但以一位近$150來說,我令願去食稻香多d!