2022-02-06
喂食Niki去搵好嘢食😋見到朋友喺社交平台 post嘅相好靚所以今日同幾個朋友一齊嚟呢度打卡💕注意:- 我覺得同女性朋友你會開心好多💃坐低之後侍應會比杯荔枝茶我哋飲個杯好得意有條金魚喺杯底,好似游緊水咁🐠秘製花雕豬肚鍋個湯好好飲啊,好暖身之後點嘅餸其實唔使加調味料都好夠味瑰洛月🌹個玫瑰花冰好靚斟水落去玫瑰冰嘅時候個玫瑰冰會出現煙成件事好夢幻鳳琉香飲品嚟到之後會有個侍應特別係杯上面用機器射出泡泡呢個時候要捉緊機會影相📸️因為個泡泡好快就會爆破😅牛小腿$138牛嘅雪花都好多好有牛肉味海鮮串串$298鮑魚,海蝦🦞,帶子,魚肚,脆肉鯇魚🐟,魷魚🦑,土豆🥔,雞髀菇🍄海鮮有陣時都好怕麻煩,預先搞好一串串,可以食好多唔同種類嘅海鮮,都係一個好選擇👍🏻最後埋單嘅時候佢會比張明信片🎑我哋,可以寄返俾自己。原本以為過幾日就收到點知等咗一個月,如果可以快啲收到就好了。服務方面呢度嘅侍應都好殷勤,會推介我哋特別嘅菜式,亦都會時常留意幫手收碗執枱。整體來講呢間餐廳無論食物質素,服務態度,環境衛生我都好好,推介同女性朋友嚟開心打卡📷
見到朋友喺社交平台 post嘅相好靚
所以今日同幾個朋友一齊嚟呢度打卡💕
注意:- 我覺得同女性朋友你會開心好多💃
坐低之後侍應會比杯荔枝茶我哋飲
個杯好得意有條金魚喺杯底,好似游緊水咁🐠
秘製花雕豬肚鍋
個湯好好飲啊,好暖身
之後點嘅餸其實唔使加調味料都好夠味
瑰洛月🌹