2019-03-28 125 瀏覽
今日老婆大人生日!觀塘近我得黎又多野食!最後選擇左係亞太中心個間大滿喜放題。因為老婆鐘意食日本野,又鐘意打邊爐,聽講呢到加左火鍋,咁就實岩老婆心意啦!重點係價錢十分優惠,點都好過食自助餐!排隊上去已經有吾少人等,上到去已經有吾少人食梗。穩陣起見記得bk定位呀!行入去已經睇到有幾個大雪櫃,放滿晒d飲品,望落都吾少選擇,之前食過間得一個雪櫃就太少啦。飲品都幾特別,有好耐無飲既沙士坐低第一時間識點一定係點刺身!吾駛講刺身大大盤,咩都劃少少!三文魚,鮑魚,劍魚,帶子等等。。。。選擇非常多!基本上放題入面想食既都會見到!刺身拼盤好有仙氣,好吸睛魚生刺身睇落都幾厚,食落有口感,仲有本人感覺最重要的,就係夠凍但又唔會雪到有冰粒!吾夠凍d魚生刺生真係唔好食!呢到就無呢個問題!之後仲點左吾少野食,燒物,炸天婦羅,壽司等等。。。全部都十分高質!熱食夠熱,味道適中,炸物中最愛日本蕃薯仔同埋天婦蘿蟹棒!壽司中必點海膽壽司!真心正,唔苦,好厚,好難得係放題食到好味既海膽!仲要細細件,飯唔多!推薦!一定要讚係佢地上野都快手,點左吾係好久已經上左幾樣食!仲有佢都算上得幾齊,有d放題店一係吾上菜,一係就上爆你。推薦大

重點係價錢十分優惠,點都好過食自助餐

坐低第一時間識點一定係點刺身
吾駛講刺身大大盤,咩都劃少少!
刺身拼盤好有仙氣,好吸睛

吾夠凍d魚生刺生真係唔好食!呢到就無呢個問題!

推薦大家可以試下雞翼,佢雖然睇落吾靚仔,但係好好食,多汁肉又嫩口,少少辣!
仲有難得放題有菜食
好驚喜!

最愛既燒菠蘿!又甜又好食!

仲有老婆鐘意既火鍋,叫左湯底,自助食材!有粟米,海鮮,丸等,但食到後期已經幾飽下,所以無拎好多,食黎過下癮就ok了

野食多到講都講唔哂,座位又坐得舒服

整體食物高質,侍應做野快,平靚正,值得食!
2019-03-26