慢煮安格斯牛扒三文治加蛋 $48+$5(7.8/10)之前見到人post都好葡萄👉👈 大大塊牛扒逼爆個外賣盒🙈 今日終於有機會買泥同frd開心share 1點左右去到都未有人潮 order完就開始多人啦😂 立食位鬆動既話得2個(有提供2張凳) 所以好多人都會係對面既公園凳度食 其實我去到一見到個size都心諗“喔…原來甘細既”😕 不過都係會買😅 用既係生命麵包 所以大家都會知幾大😉我外賣計落應該半個鐘後先享用 食落仲暖 有提供手套所以一啲都吾會狼狽👍 但揸上手有“甘似食緊手卷”既句子浮現係腦海👀 但味道泥講係正既😎 包煎到均勻 配上慢煮8個鐘既安格斯牛扒 新鮮生菜 嫩滑3.6牛乳炒蛋 熱溶左既片裝芝士 仲有熟稔既蘑菇醬(?)💞 多重層次 牛肉雖然睇去無血色 但一啲都吾韌/嚡😋 質素係好既 窮女子表示頗貴😣 但一人一半之後都有小小飽腹感😀 如果係附近番工嘆一個做lunch體驗外國風情應該不錯🙆
慢煮安格斯牛扒三文治加蛋 $48+$5(7.8/10)

外賣自取