2006-02-05 36 瀏覽
岩岩係果度食完野返屋企, 谷鬼氣, 唔寫唔得. 叫肥腩牛根丸河多青, $18. 個後生仔落單, 復埋單都無錯. 佢張單就係咁掟落我張台度, 吾係擺落張台度, 非常之無禮藐. 等左成十分鐘先有得食, 果時唔係人多, 得果幾個客(大部份客己經食緊)都要等咁耐. 碗粉黎到, 得牛根丸瘦腩, 又無多青, D粉又爛容容咁, 湯又咸. 算, 食十零蚊野吾好咁高要求. 不過無下次.後記睇OR KC兄既食評話牛根丸好食, 所以叫黎試下, 真係唔錯. 辣椒油都好正, 係我食過咁多麵家之中最正之一. 食緊野果時, D後生仔開到D音樂好似拆樓咁, 真係九両菜. 埋單時行過麵檔, 見到有肥腩, 唔知點解佢唔比肥腩我. 收錢個阿叔都有聲多謝, 條氣都順D.

後記