2022-11-30 46 瀏覽
石燒吉列霜降牛小排🥩 - 晚市套餐定食套餐配有日本米飯及溫泉蛋/溏心蛋,仲附送湯/沙律,及飲品一杯。每一件都好大塊,有厚度。應該係我見過算大件嘅吉列牛,而且係即叫即炸,所以外層吉列皮好鬆脆。石板已一早塗上牛油,一D都唔痴底,燒到自己鍾意嘅生熟程度,配上自己喜好嘅口味,分別有:海鹽、芥未沙律醬、辣蒜粒、牛肉汁。牛小排一 D都唔韌,肉質鮮嫩多汁,有油脂得黎又唔會好油膩。溫泉蛋和風燒牛肉丼🐮 - 晚市套餐碗面鋪滿牛肉同柴魚片,配有溫泉蛋同少量紫菜。牛肉份量算多,每塊嘅大細一致,燒到帶有焦香,同時都好有牛味。將溫泉蛋撈埋白飯一齊食,味道更一流。同樣套餐附送湯/沙律,及飲品一杯。餐廳乾淨闊落,店員服務好好,見到我地石板燒到無火,會主動幫我地更換燃料。餐廳除左晚市套餐,仲有其他刺身、壽司、燒物供選擇,啱曬三五知己。
石燒吉列霜降牛小排🥩 - 晚市套餐

溫泉蛋和風燒牛肉丼🐮 - 晚市套餐

餐廳乾淨闊落,店員服務好好,見到我地石板燒到無火,會主動幫我地更換燃料。餐廳除左晚市套餐,仲有其他刺身壽司、燒物供選擇,啱曬三五知己。