2021-04-20
The Murray酒店26樓Popinjays Exotic Afternoon Tea for 2。喺apps book,咁好彩有50%off。原價$698,折後$419 (連原價既加一)整體野食唔算多,每人得6件點心加2件scones同一塊曲奇。我食完呢個下午茶,夜晚仲食得落碗米線。佢咁樣既設計,影相其實唔係好靚,而且睇落仲再覺得好少野食,一人得一條😅味道真係無咩特別,無一樣有wow factor.....真係有d surprised酒店既下午茶都咁樣不過5星酒店係好在服務,我唔食鵝肝同朱古力,佢換左個牛肉漢堡同panna cotta我,感動!整體味道,不過不失,食過更好食的,最搞笑係個扑朱古力蛋環節,不過眼見大部份人都無獎既,得句人生格言。同埋好浪費d朱古力,用手咁多人摸完,基本上你唔會敢食番🥲所有都係去堆填區。如果有折,黎影下相都ok,原價就有d唔抵囉,$700幾蚊仲要食唔飽。
喺apps book,咁好彩有50%off。
原價$698,折後$419 (連原價既加一)