2019-01-19 75 瀏覽
好耐冇食海鮮,喺元朗揾左間任飲任食嘅蒸氣火煱,之前成日行過,一直冇機會試,今次有得試啦!個蒸氣海鮮套餐都幾多款揀,又抵食,包左4款海鮮,而且其他食物都係任叫任點任飲!侍應好有心機介紹,我地揀左象拔蚌仔,貴妃蚌,聖子,同埋龍躉件! 每樣都夠大隻大份,而且蒸一陣就食得,都吾使落啲咩醬汁都已經好鮮甜,我尤其是喜愛象拔蚌同聖子,好彈牙,爽口,好味呀!另外叫左龍躉件,好嫩滑,都好鐘意食。整體來講都好新鮮,食物好有鮮味,不錯啊~任點食物方面,有雜菜,各款蝦丸牛肉丸墨魚丸等,仲有勁好味嘅蟲草蒸雞件,我叫左4次呀!隻雞真係好好味,釀得好入味,又滑,正! 仲有不得不提嘅娃娃菜超級甜,不斷重複食,最後嗰碗粥真係堅甜,雖然已經勁飽,但都食倒一碗,哈!食完捧住個肚走返屋企。呢間嘅侍應服務幾好,會同你吹下水,介紹下食材,幾有人情味!