元朗愈來愈多人 愈來愈難搵位食飯~食飯時間閒閒地都要等一個鐘不過比我發現左間食物質素同環境都幾好嘅火鍋店~ 位置同Yoho Mall 只隔2條馬路仔~勁易搵!一行三人~食到捧住個肚走🤡一入座就有好多醬料比大家選~ 我最愛指天椒和炸蒜😻餐廳都係卡位多,而且仲係梳化,好闊落,坐得好舒服~~環境都寧靜,私隱度都幾好!一路打邊爐,一路下計,仲有電視睇~完美地享受生活~~我地叫咗8樣野食/飲品!1️⃣招牌麻辣雞煲(全隻)我想講:好!足!料!啲雞多到我剩係食個雞煲都食到我飽飽地~有啲擔心點咗嘅嘢會食唔晒😅啲雞肉又好滑!唔老~又幾入味~切件都切得不錯,有肉有骨,唔會淨係得骨~2️⃣西班牙伊比利亞黑豚梅肉呢個我會比100分😺因為我好驚唔熟嘅野,所以我會淥好耐~而呢個豬肉比到驚喜我😻~ 淥左好耐 仲好香好軟綿~仲保留到肉汁,非常Juicy!💯💯3️⃣黑松露墨魚滑黑松露味很出~~墨魚滑都彈牙~而家仲記得個味😹!喜愛食黑松露的人~記得要點!4️⃣半份個炸響鈴 (4條)脆卜卜,淥幾秒再點醬料,香脆得來又有幾分油香~很喜歡5️⃣珊瑚蚌呢個珊瑚蚌好大隻又爽口~6️⃣白飯7️⃣紅薯粉8️⃣竹蓆茅根水(渣)我都3個女仔~以上份量剛剛好(好夠飽)~打

不過比我發現左間食物質素同環境都幾好嘅火鍋店~

位置同Yoho Mall 只隔2條馬路仔~勁易搵!

一行三人~食到捧住個肚走🤡

一入座就有好多醬料比大家選~ 我最愛指天椒和炸蒜😻

我地叫咗8樣野食/飲品!

1️⃣招牌麻辣雞煲(全隻)

我想講:好!足!料!

2️⃣西班牙伊比利亞黑豚梅肉

呢個我會比100分😺

3️⃣黑松露墨魚滑

4️⃣半份個炸響鈴 (4條)

脆卜卜,淥幾秒再點醬料,香脆得來又有幾分油香~很喜歡

5️⃣珊瑚蚌

呢個珊瑚蚌好大隻又爽口~

6️⃣白飯

7️⃣紅薯粉

8️⃣竹蓆茅根水(渣)

我都3個女仔~以上份量剛剛好(好夠飽)~打邊爐最唔想係淥左但食唔到,會造成浪費~

而家仲有優惠埋單每人唔洗$300,臨走仲請我地食雪米糍,so sweet💕💕

希望可以保持水準 下次再來💪🏻