2020-06-13 505 瀏覽
Gladys’Estate Coffee 已經去過無數次,Menu 久不久都會更新,每次去到都可以試新嘢!Hash Brown Avocado Mint Bacon Toast $128牛油果加薯餅夾埋多士一齊食又幾夾喎,薯餅炸得啱啱好,牛油果食落似加左少少薄荷味,感覺比平時清新,有驚喜!K-Pork Breakfast $108之前食過一款豬柳 toast 好好食,今日冇睇清楚就直接叫左呢個K-PORK,嚟到先知係豬肉片,唔係我心目中豬柳,真係好驚喜🤣🤣 底下嘅多士同樣地好脆口,一直保持到水準. 肉片叠埋菇仔可以試下點少少紅莓醬,甜甜地都唔錯(不過都係中意食之前嘅豬柳 toast多啲😝)+$28 Flat White中意飲 flat white 嘅我,嚟親都一定會order,熱嘅好飲,凍嘅一樣好飲。佢地基本上唔會點落冰,所以飲到尾都唔會變得淡味.推介!!

K-Pork Breakfast $108

+$28 Flat White