2022-12-15 83 瀏覽
最鍾意同為食紙妹吃放題,只因兩個大食怪,今日放工放八點,依然充滿雅興去大擦一餐先用QR code點餐,我就去攞嘢飲,秋冬喉嚨有點乾,最好就係飲羅漢果或者菊花蜜食放題我哋當然要食刺身,呢度嘅刺身種類多,以依個收費來說,質素很合格,三文魚刺身,油甘魚刺身,劍魚腩刺身大大片,北海道鮮帶子刺身,北寄貝刺身,甜蝦刺身,甜美可口,仲有大大隻嘅極品大赤蝦刺身蠑螺刺身,馬刀貝刺身,赤貝刺身爽口彈牙,薄切活立魚,食多二次都值回票價新品和風吞拿魚他他,軟熟美味,另外壽司也很美味魚籽拖羅塔壽司,魚籽醬北海道帆立貝壽司,燒左口魚邊香草牛油煮鮮大蜆,蜆肉大粒冇縮水,雖然唔係太鮮甜,但帶點牛油香味皇牌燒乳鴿王,肉質煙靭有口感來個雪花牛肉鍋暖下腸胃,甜甜的湯底加上滑溜豆腐,大䓤,菜,雞蛋和肥牛蟹粥香軟綿綿,半只大蟹浸在粥內牛油翠玉瓜,爽口健康

新品和風吞拿魚他他,軟熟美味,另外壽司也很美味

魚籽拖羅塔壽司,魚籽醬北海道帆立貝壽司,燒左口魚邊

皇牌燒乳鴿王,肉質煙靭有口感

蟹粥香軟綿綿,半只大蟹浸在粥內

牛油翠玉瓜,爽口健康