2020-10-31
成四個月無食壽司郎,無諗過宜家五點半拎飛都仲要等到七點半先有得食!差唔多試晒新品同期間限定 - 食欲の秋 黃金脂海鰻 $12 今期VIP!抵食!有少少入口融化,好肥美!炙燒油甘魚配白蘿蔔片及茼蒿醬 $17 池魚配香味野菜及芝麻辣醬 $17呢兩款特別搵日本名廚大師打造,其實只係食到魚既口感,之後前者係食到蘿蔔味,後者係蔥同芝麻醬味(無食到辣味)鱈魚白子軍艦 $17 查完白子係乜野大家可能唔敢食,所以食左先講,口感有啲似食緊骨髓,幾滑既半固體狀鮟鱇魚肝軍艦 $17 魚肝味幾濃,口感比較實在濃厚海膽壽司包 $17 比之前海膽包多左海膽,唔錯帶子雙味 $27有味噌炙燒及醬油炙燒,可能之前幾次都係食極厚帆立貝,今次食返正常size覺得細粒唔夠喉,而醬油個味唔係好出。微辣中華風甜蝦軍艦 $12 好似食緊雪菜壽司咁...海松食貝 $12 幾爽口厚切中吞拿魚腩 $17 其實我對呑拿魚無乜特別感覺,平同貴都好似差唔多醬漬三文魚配三文魚子 $17同之前食開無醬漬過既差唔多,無乜特別另外仲試左納豆軍艦 $12,呢個不得了!好似去左明將打大佬咁!聞落個味唔算臭,但放入口之後個感覺好核突,我食到想嘔,不過朋友覺
差唔多試晒新品同期間限定 - 食欲の秋
炙燒油甘魚配白蘿蔔片及茼蒿醬 $17
池魚配香味野菜及芝麻辣醬 $17
鮟鱇魚肝軍艦 $17 魚肝味幾濃,口感比較實在
濃厚海膽壽司包 $17 比之前海膽包多左海膽,唔錯
微辣中華風甜蝦軍艦 $12 好似食緊雪菜壽司咁...
海松食貝 $12 幾爽口
另外仲試左納豆軍艦 $12,呢個不得了!好似去左明將打大佬咁!聞落個味唔算臭,但放入口之後個感覺好核突,我食到想嘔,不過朋友覺得唔錯-,-
螢光魷魚軍艦 $17 雖然睇唔出都食唔出螢光,不過呢個我覺得幾好食。