2020-12-09 1056 瀏覽
朋友好喜歡食魚,我就好喜歡食酸辣食物,所以咪揀咗巴蜀烤魚。間鋪真係唔係好大,限聚令下亦滿座。店員話要等😱,既然到咗,想必一定唔差囉。就決定等位,好彩,都係等咗10分鐘啫。店員介紹下,我哋叫咗個酸辣豆角少邊魚,少少酸辣,魚身多肉,不多骨,啱晒我同朋友的要求👏🏻叫了肥牛串,雞肉串,各兩串。雞肉串燒,仍可保存肉質嫩滑👍🏻。肥牛串係一大條,抵!因為摺埋黎燒,朋友覺得有D地方不夠熟,所以放落烤魚煮多陣,其實咁樣煮多一陣,又另有一番味道😂我哋又想試吓其他嘢,於是再點多份口水雞,可以飽肚D。這間巴蜀烤魚的口水雞D醬汁與別不同,係落芝麻醬,也有少許辣,雞的分量不少,肉質鮮嫩,味道配搭也不錯!😍溫馨提示:飲品要揀X福堂,夠大枝呀!因為佢哋D汽水係細枝裝(飲一枝係唔夠㗎😂)
朋友好喜歡食魚,我就好喜歡食酸辣食物,所以咪揀咗巴蜀烤魚。