2016-05-29
終於試左想黎好耐既cafe deadend~ 由九如坊行到黎係個咁熱既天氣真係行到大汗搭細汗~ 黎到戶內竟然無位~ 差d想試第二間😮 好彩朋友仔未到~ 咁就等下先啦~等左十五分鐘終有位!入到去冷氣好凍~ 正!諗左陣叫左個b.e.l.t同ice mocha! 食物真係好唔錯~ 好彩無走!b.e.l.t. 係一個局到外包好脆,但係面包又好鬆軟既包,夾住沙洋菜、生蕃茄、煙肉同太陽蛋既包,先唔講賣相100分,本身都無諗住影相,見到個樣咁靚都忍唔住拎手機出黎影低!食落所有食材都好新鮮!係個煙肉有d太油!Mocha都唔錯,唔會太甜,而且唔會好多冰,飲到尾溶到得反兩粒冰但仍然唔會好水咁~朋友叫左金槍魚沙律同 Americano, 都話好好食~ 睇反人地話bagel 同 apple tart 都好食~ 下星期六再戰不過一提,呢度坐得好唔舒服,位好迫又有蚊仔咬....Anyway, 寫左幾次食評openrice都話我太少相delete我po, 得一個人真係食唔到咁多野~ 希望今次登到☺️
等左十五分鐘終有位!入到去冷氣好凍~ 正!
諗左陣叫左個b.e.l.t同ice mocha!
朋友叫左金槍魚沙律同 Americano, 都話好好食~
不過一提,呢度坐得好唔舒服,位好迫又有蚊仔咬....