2022-10-01
用餐體驗差到我要寫食評!平日11:00見荔景站附近冇乜餐廳,嚟酒樓食個早餐,冇乜客人 。叫左個臘味糯米飯,兩份點心 。點知等左半個鐘都未有,問個樓面佢好敷衍咁話「係咁㗎啦呢間酒樓」,問點心姐姐佢就話「我都冇㗎我㗎車冇都俾唔到你㗎啦」服務態度0分,可惜冇得俾0分。隔離枱燥底同樓面講仲俾人串「咁唔掂我地一早關門大吉啦」冇野食受氣都飽哂。等多十分鐘,終於嚟左碟蛋散,甜到不得了,食完即刻要去睇急症,糖尿病!好彩瑪嘉列醫院就喺隔離之後好似食高級西餐咁,食完一碟先到下一碟,有條牛肉腸粉,冇乜特別就係牛肉腸粉。仲有個冇乜湯汁既小龍包淡味燒賣同埋用時50分鐘既糯米飯,都唔知講咩好,先餓到覺得食到就是賺到,但不好味 夠料。食完馬上閃人,走嗰陣仲要俾收銀黑面,好似我食左太耐咁,但係我都冇計啊!下次食711撈麵好過食呢間。
仲有個冇乜湯汁既小龍包
淡味燒賣
下次食711撈麵好過食呢間。