韓國菜一向唔多食,但係其實又唔係好差,所以決定搵下d韓國野食下,經朋友介紹同揀選過之後,黎左ChumChum試試啦!!!chumchum味地點方便 方便很多同事聚會但估唔到第一次去未食飯,已經有種受氣的感覺第一次去ChumChum味,食物一般,但勝在圓形梳化舒適,有私人空間既感覺。是故第二次去前2日(25/4)便預約了(27/4)窗口旁的圓形梳化位置,但朋友去到既時候一位戴眼鏡既韓國男員工他竟然說查不到我們的預約,但我肯定我們預約了,預約後更以whatsapp通知所有人,於是我們再次查問,想不到竟是那位韓國男員工因為朋友既生日,私下change左我地張枱俾自己既朋友,不但未有通知我地,更屈我地無預約,實在太過份,我地一定唔會再黎呢間餐廳!!:除了以上的服務有問題外先黎D頭盤,但無咩特別,同大部份韓國餐廳差不多石頭飯比大眾韓國餐廳的味道略濃了一點,甜品是一小件榛子蛋糕,味道略甜了一點,未必個個適合。最後雖然食物一般, 但因為飯前已經扣左唔少分, 所以整餐飯感覺好差.開心的聚會原本預約開開心心的位置聊天聚會,個人認為一間餐廳除了食物,其服務都是十分重要的一環,如果連基本服務質素都未達到完善
chumchum味地點方便 方便很多同事聚會
但估唔到第一次去未食飯,已經有種受氣的感覺

,不但未有通知我地,更屈我地無預約
,實在太過份,我地一定唔會再黎呢間餐廳!!:

除了以上的服務有問題外

先黎D頭盤,但無咩特別,同大部份韓國餐廳差不多
石頭飯比大眾韓國餐廳的味道略濃了一點,
甜品是一小件榛子蛋糕,味道略甜了一點,未必個個適合。

開心的聚會原本預約開開心心的位置聊天聚會,
個人認為一間餐廳除了食物,其服務都是十分重要的一環,
如果連基本服務質素都未達到完善,食客也食得不其樂了。

希望可以好好改善服務,總體食物可以接受的。
餐廳窗口旁的圓形梳化位置環境是不錯的,但如果因為這個原因令客人受氣, 那再美味的食物也沒用了
2012-04-27
5 分鐘 (堂食)