2024-01-06
因為有小朋友一齊 在點餐時詢問個別菜式辣定唔辣 職員答到一半 突然行開左都無講聲 之後等左一陣有第二個姐姐幫手落單然後我哋講左留餐牌再睇有冇飲品想再加 同埋小朋友喜歡Care Bears Menu 想睇耐啲剛點完餐5分鐘就第一個眼鏡姐姐侍應過嚟收左個menu 仲要唔係問你仲需唔需要 係直接收走話你有需要再用 我以為佢唔夠menu都好理解 但原來仲有成大疊menu如佢所願我哋都無再加點 埋單時另一個哥哥講左價錢 我覺得好似唔岩 手已經攞住張單正想睇 個waiter 係直接響我手上搶走 係搶走左單 換返張單 亦無講任何唔好意思俾錯單 搞到我哋勁愕然 另外點care bears menu送嘅貼紙都送晒 響點餐時都無提醒 搞到小朋友有啲失望整個用餐體驗都非常差 而食物嘅味道只係中規中矩 選擇亦少得可憐 只適合食個tea 真係無下次