話說元朗開左問食意大利野既鋪頭,平時睇開雜誌都講到好抵食,而且d野食都落足料~可惜,因為返工原故,而且唔住係元朗一帶。所以想試都冇時間試前幾日終於有時間去食啦! 一去到唔係太多人唔洗等位,於事就座o左係餐廳門口(由於係秋天時份唔太熱,就算坐係露天都ok~)同女朋友叫左個二人套餐,有埋汽水跟($135)千層薯 ----------- 食落去好有口感,芝士都好夠千層麵 ---------- 味道比起其他地方都好米蘭腸pizza ------- 個人認為最好食係呢個,好夠料好啦!講番d需要改善既地方 1,waiter幫我地落單個時佢地既服務態度都好好,但唯一既缺點就係,比我見到佢地冇order落個時係度食煙2,因為廚房係開放式,所以都可以見到入面既大部工作情況 而我都見到入面既人有係度食煙其實我個人認為咁樣唔會太影響我,但係我覺得員工係工作時間食煙會唔會唔係太合理呢?食煙會唔會比到customer覺得唔尊重佢地既感覺呢?所以我覺得呢點值得去改善
可惜,因為返工原故,而且唔住係元朗一帶。所以想試都冇時間試

同女朋友叫左個二人套餐,有埋汽水跟($135)

千層薯 ----------- 食落去好有口感,芝士都好夠

千層麵 ---------- 味道比起其他地方都好

好啦!講番d需要改善既地方

菜單
10 分鐘 (堂食)
菜單