2019-04-23
🥗精選沙律沙律菜都幾新鮮,味道普普通通。🥕廚師餐湯 - 胡蘿蔔湯味道好似粟米湯😂同埋顏色幾橙😓都幾大碗嘅。我哋食晒前菜佢先送啲餐包嚟(我哋叫佢去先拎黎😓)餐包都熱嘅。我地等咗二十分鐘先有野食送到嚟,好彩我地唔趕時間,但係午餐繁忙時間冇理由要等咁耐😓。🥗蜜桃烤雞肉配田園沙律($65)沙侓菜同餐前沙侓嘅一樣,汁都係。完全見唔到有蜜桃🧐,雞肉都腍嘅但係冇乜味。🥩紐西蘭肉眼扒配紅酒汁($95)竟然快過意粉嚟😅叫咗七成熟但係熟曬😪,好彩叫咗七成,同埋阿媽都食熟嘅。牛扒幾薄,但係都唔細塊,無乜渣,都腍。咁嘅價錢都算係咁。帶子卡邦尼天使麵($78)得三片薄嘅帶子😓根本無汁同埋無芝士味,好似橄欖油意粉咁,唔算係卡邦尼意粉。但係份量都唔少嘅。🍝鮮蝦比素茄茸燴扁意粉($69)呢碟最尾先嚟。無乜新鮮茄味,醬較甜,好明顯係罐頭🥫。蝦唔係急凍嘅,但係熟過頭,同埋得三隻😓。咖啡比想像中好味,但係奶係凍嘅。凍檸檬茶都OK。送餐時間太耐啦。食物質素普通,但係價錢算便宜,同埋環境裝飾得幾高級,服務態度都唔錯👌🏻,但係唔會特登嚟啦。
🥗精選沙律
沙律菜都幾新鮮,味道普普通通。
🥕廚師餐湯 - 胡蘿蔔湯
味道好似粟米湯😂同埋顏色幾橙😓都幾大碗嘅。
🥗蜜桃烤雞肉配田園沙律($65)
🥩紐西蘭肉眼扒配紅酒汁($95)
帶子卡邦尼天使麵($78)
🍝鮮蝦比素茄茸燴扁意粉($69)
咖啡比想像中好味,但係奶係凍嘅。凍檸檬茶都OK。