2012-06-06 6 瀏覽
上星期去了這間餐廳晚餐, 有套餐餐牌係門口, 但係見到裹面嘅人都唔係全部食套餐, 相信食物質素應該還可以.本來想叫個chilled tomato soup, 落單個時, 佢地話今日做得唔係幾好, 唔賣得, 所以印象都仲幾好.叫了一個沙律, 芒果汁橙肉, 蟹肉,蝦沙律, 橙有點奇怪嘅味道, 蝦肉很'實', 很'鞋', 蟹肉都係怪怪地, 叫左經理黎, 叫佢換過第二樣俾我地. 換左個tomato and mozzarella cheese salad, 蕃茄都幾新鮮, 但係個芝士又係怪怪地, 不過唔好意思又叫人換, 所以嗱嗱淋食左佢.和牛肉醬扁意粉, 好似我係屋企自己用超級市場買嘅肉醬整一樣, 真係非常十分普通, 好多汁, 冇乜肉個four cheeses pizza就好唔錯, 不過已經俾前面d dishes扣晒分後來諗番, 佢個雪櫃應該唔夠凍, 所以做唔到個chilled tomato soup, d芝士又變變地但係見到人隔離枱嘅生蠔都ok, 佢地都食得好滿意, 我諗都係我唔好彩...