$158 經典2人套餐 磨菇忌廉湯很熱,CREAMY,唔會飲幾啖就好濟的感覺,幾足料的磨菇~服務態度幾好,環境很好,又夠晒靜, 紅豆冰 (bad)未攪拌紅豆之前,成杯全是椰汁+MILK....而且紅豆唔係一粒一粒分明,而係「痴埋晒一舊舊」.....食落去真的硬左D,唔係熟得透果隻...仲有d紅豆係1 pai pai...... 夏威夷風光pizza共6件,想不到有咁多件,以為係4件pizza only,驚喜 厚批,不過係油膩左少少,pizza邊緣好鬆脆 芝士比起pizza hut較為固體~成個pizza唔會焗得好燶,火腿薄薄的一片片,味道很好~菠蘿粒相比起pizza hut,真係大粒好多~ 煙肉腸仔磨菇意粉份量如同上次一樣咁多,撒上煙肉碎,脆卜卜~不過如果係一片片煙肉,覺得唔會咁唔抵........但口感佳!!!脆皮腸粒好開胃,份量又多,很完美的一碟意粉!! dinner時段仍不算好多人,可以慢慢吹水及談心~
$158 經典2人套餐

磨菇忌廉湯
很熱,CREAMY,唔會飲幾啖就好濟的感覺,幾足料的磨菇~

服務態度幾好,環境很好,又夠晒靜,

紅豆冰 (bad)

夏威夷風光pizza
厚批,不過係油膩左少少,pizza邊緣好鬆脆

煙肉腸仔磨菇意粉

dinner時段仍不算好多人,可以慢慢吹水及談心~
桌上擺設及環境
拍到反白的磨菇忌廉湯。。。。
質素比不上大快活快餐店。。=3=失望的
1 pai pai紅豆,實在不好吃
煙肉腸仔磨菇意粉,如果煙肉碎變成煙肉片更好>-<
賣相討好的~
夏威夷風光pizza,味道很好~
行樓梯落去的落地wall
走落1層,大家樂正門旁邊的意粉屋招牌~
桌上擺設及環境
賣相討好的~
夏威夷風光pizza,味道很好~
行樓梯落去的落地wall
走落1層,大家樂正門旁邊的意粉屋招牌~
  • 夏威夷風光pizza