2019-03-29 170 瀏覽
今日星期日啦,風和日麗,約左班舊同事食brunches 然後再入南生圍踩單車同事有個住元朗yoho,樓下shopping mall開左之後,佢都食依間一次,覺得坐低食下野傾下計吾錯,所以揀左食佢。今日星期日吾算好多人,好快有位坐啦,坐左一陣,就有好多人想入又吾吾想咁吾知想點?我諗係佢啲位擺得吾係咁user friendly la,同埋比較似啲外國風,吾會好似香港大部分食市咁逼逼夾夾,所以啲人入到尼見到好多空間咁,但其實原來冇位坐的佢仲有個室外設計嘅seats, 但因為個日太熱了,啲人出去坐左陣熱到入返尼搵位,結果冇位,唯有走啦講返食物先同事叫左all day breakfast 份量其實都幾多下,佢地食吾晒,可能佢地細食啦🤔佢啲煙肉好硬,應該係偏向煎炸方式去整,我同事咬吾開,放棄左食,我自己覺得度度做法吾同,可能從吾同角度欣賞食物同整法,幾好,所以我食左,哈哈炒蛋做得吾錯,係滑同香嘅,不過成碟野就係偏油,其實如果可以做到食完碟底冇淨低咁多油嘅話,就吾會俾人好漏好飽嘅感覺啦。我自己叫左鱸魚,我吾知大細係咪叫正常,我只係知我吾夠飽,因為佢配菜好小,同埋你預佢好似食緊法國大餐,中間個主食咁啦
今日星期日啦,風和日麗,約左班舊同事食brunches
然後再入南生圍踩單車

講返食物先

我自己叫左鱸魚,我吾知大細係咪叫正常,我只係知我吾夠飽,因為佢配菜好小,同埋你預佢好似食緊法國大餐,中間個主食咁啦,當冇左頭盤,湯同甜品,其實食吾飽的。

味道總括之言,吾錯的,每人買單100左右,依個價錢我諗下次想食飽啲就吾會揀佢,當係食環境裝潢同氣氛都ok的

All day breakfast
煎鱸魚配香芒汁