2016-09-07 1133 瀏覽
成日見呢間野好多人排隊所以今日LUNCH就同兩個同事去試試~~一入去唔知係員工定老闆娘既物體已經黑面, 完全唔知我地做錯D 咩~~~咁叫左一個牛脷叻沙, 正宗叻沙, 正宗蝦麵同3杯熱意米水~~牛脷叻沙:都足料,牛脷不錯,叻沙低OK,但濛粉唔入味,有D失色~正宗叻沙:D蝦都OK,非雪藏,但同樣濛粉唔入味,差DD~~正宗蝦麵:湯底清清地有蝦味,D油麵都好味,suit for 唔辣得人士~~熱意米水: 不太甜, 意米都夠淋~~最奇怪係個馬尾女侍應態度好惡, 對其他都麻麻, 對個買外賣既伯伯好冇耐性兼冇禮貌~但對後生仔又好好笑容, 可能太飢渴la~~我地食完想飲埋杯野佢就扮執table但係冇啦啦要用個餐牌坐"拍"一聲alert我地~~~想我地快d走, 但係門口係冇人排隊wor~分明趕客, 佢成功左, 因為趕走我地亦冇可能有下次~即使食物ok, 咁既服務質素實在難以接受, 如果佢真係老板婆就祝佢好運因為遲早執, 如果只係員工就祝佢老板好運了~~~以後要帶眼請人~~~
正宗叻沙:D蝦都OK,非雪藏,但同樣濛粉唔入味,差DD~~
熱意米水: 不太甜, 意米都夠淋~~
2016-09-07