2020-12-15
店入面唔大得兩張大枱(4人座)同埋兩張好窄嘅二人枱坐外面應該chill啲不過依排太凍啦所以都係坐返入邊xd- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -叫左一個bagel set ($90 1 bagel with 1 topping + 1 $36 drink)Bagel除咗set包既一個topping我額外再叫多一個topping 揀左smoked salmon + bacon嘢飲就叫咗一杯flat white全部野加埋$100我自己覺得略貴嘅Bagel有啲細個 不過鬆軟嘅 嗰種麵包香亦都幾正但topping有啲孤寒真係淨係比一塊細煙肉同埋一塊細三文魚三文魚有少少驚嚇 係超級市場平時買嗰啲冷藏三文魚但係送上嚟嘅時候暖暖地有啲腥沙律冇問題正正常常Flat white都正常 牛奶量合理唔會好似latte咁甜 不過個咖啡味就唔算好出- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -由於$100唔算好平 本來諗住喺度坐番一兩個鐘飲住咖啡做下野悠閒下不過可能
得兩張大枱(4人座)同埋兩張好窄嘅二人枱
不過個咖啡味就唔算好出
不過可能店面較細
所以啲人一講嘢就真係好響好嘈
如果係啲客人講嘢都算
最吊詭嘅係,最嘈嘅人竟然係啲店員
店員s吹水吹得真係好大聲
大聲到我帶住headphone聽住lecture都聽到佢哋講嘢嘅內容🤦🏻♀️
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
我覺得如果黎既話
可以考慮坐外面