2016-04-13 1500 瀏覽
好耐之前嚟過呢到食野,當時都覺得幾好食,咁岩呢排見到Open Rice有晚餐買一送一coupon感覺幾抵所以book枱同朋友仔齊齊去食下而呢度d侍應然而都係咁nice咁有禮貌,雖然都二百蚊左右個餐,但有齊餐湯、前菜、Main course同甜品,望落幾豐富!我覺得安格斯肉眼扒絕對係必食之選,真心好大塊,,切落去個時,D牛肉好嫩,幾容易切,到放落口個時,肉汁鮮甜,咬落去既口感吾會太硬,而且熟度剛好! 哈,不過如果多d汁就Pertect~另外前菜竟然有得食鵝肝,平平地就可以食到鵝肝多士,鵝肝冇腥味,配埋多士,唔會太流,食落都幾正!仲有黑松露湯,好有松露味,落足料,全部都係貴價菜,好似去左高級餐廳咁整體野食都幾好食,係一間幾有水準嘅西餐廳!!!
所以book枱同朋友仔齊齊去食下

我覺得安格斯肉眼扒絕對係必食之選

哈,不過如果多d汁就Pertect~
整體野食都幾好食,係一間幾有水準嘅西餐廳!!!
2016-04-12