之前有家人和同事食過晩飯覺得幾好,所以book 左星期六家庭敍會,店舖位置並非旺區,book了6:30,但塞車,到了差不多7點才去到。在門外,店員已經開門熱情地帶你入座,跟著自動送上暖水,餐牌頗多選擇。四人,叫了一份牛柳餐,一份龍蝦牛柳餐,一個牛肉漢堡包及一份鮮蜆意粉,另外一份小食拼盤,及一些飲品小食拼盤好吸引,有雞塊等而跟餐亦有大份量薯條,薯條有番薯及薯仔混合,炸得好脆好透,好正肉餅脆蛋漢堡,睇落好正,好大隻,叫了待應一開二,可以share 吃,拿起一半吃,發覺個包好濕,原來裹面隻蛋係半生熟,搞到成個碟底全部蛋液,濕到黐立立,而D肉餅亦是好淋,令到個包的組合唔成比例,而且食時成手都係蛋漿,好輪盡,這份漢堡包餐廳真係要接受一下我的意見,更改一下餡料的層次組合,否則會失哂其他好印象D分😳 呢個跟餐加28蚊嘅黃金薯條,又脆又好吃香烤特級牛柳,有二大片,係好抵食,但係牛扒質素比較差,牛扒冇乜味,我情願要少一塊,只一塊質素好D嘅牛扒鮮蜆忌廉意粉,蜆肉唔算太新鮮只可以話係不過不失另外有一個龍蝦牛柳粒粒因為食到冇乜心機所以冇影到相睇得出廚師係好俾心機整食物嘅,奈何受制於材料嘅質素,希望店主能將食物
小食拼盤

肉骿脆蛋漢堡

呢個跟餐加28蚊嘅黃金薯條,又脆又好吃
香烤特級牛柳牛柳
鮮蜆忌廉意粉
鮮蜆忌廉意粉,蜆肉唔算太新鮮只可以話係不過不失
另外有一個龍蝦牛柳粒粒因為食到冇乜心機所以冇影到相
睇得出廚師係好俾心機整食物嘅,奈何受制於材料嘅質素,希望店主能將食物份量改細份D而將食物嘅質素加強啲,咁生意才可以長做長有,而食客亦會不斷增長,亦十分感謝當晚serve我哋位男仕,十分有禮貌及細心🙏🏻🙏🏻👍👍期望下次我哋再光顧嘅時候你哋嘅食物質素有所提升哪!
2020-11-07
小食拼盤