2022-07-20
琴日見間野角落生物期間限定主題諗住去打個卡,點知d職員服務差到你媽都吾認得。😡奉勸各位幫襯真係三思而行!一點幾鐘去到,多人排隊要等、話要一個鐘後先有位我都算,有個負責walk in排隊人流男職員竟然話「可以坐底食15分鐘,15分鐘後就要埋單走,因為有人book左位」咁樣即係想趕人走,唔想人地入黎幫襯咁,咁都講得出口,15分鐘後就走人,咁樣我寧願食其他餐廳,唔幫襯你好過啦。😡到差唔多兩個鐘之後,三點幾鐘去到,仲衰。明明有90分鐘時間食,比佢cut左半個鐘得60分鐘時間食,尼個已經夠衰😡。人地d放題餐廳都會跟足寫明幾多分鐘時間就有幾多分鐘時間食,寫左120分鐘就120分鐘,跟足曬,吾會多亦吾會少。再之後仲衰,有位坐之後叫野食,有個馬尾辮女仔根本無聽清楚人地叫咩食,前後打錯單,人地明明無叫兒童餐,單上打左兒童餐。同埋人地叫左蝦餃,張單竟然連蝦餃都打漏,做野做到甘真係第一次見。😡野食算快到,吾洗要人等好耐。食左差唔多一個鐘,最後上埋甜品。碗芋圓甜品幾大碗,份量夠多,有公仔椰汁凍好得意打個卡食埋再走,點知食左幾啖即刻有個男職員就趕人走。😡甘既服務,$你又識收,仲要甘樣做野。😡就算d野食好食都冇用
奉勸各位幫襯真係三思而行!
到差唔多兩個鐘之後,三點幾鐘去到,仲衰。
野食算快到,吾洗要人等好耐。
食左差唔多一個鐘,最後上埋甜品。
甘既服務,$你又識收,仲要甘樣做野。😡
就算d野食好食都冇用,d野又吾係平,價錢又搵笨,只係打個卡。
甘既價錢我情願食放題好過,幫襯一次,下次吾會再幫襯。😡
簡直貼錢買難受😣!😡😡😡