2009-10-14
真係為左呢間野, 要登記個AC先得講明先, 野食係OK既, 今日我同姑媽中午時間去食LUNCH, 冇咩位, 咁侍應就話要搭枱正常丫, 冇問題!我地2個就搭左係張6人枱, 睇下有咩食品坐坐下, 佢話後面4人枱有位叫我地坐過去, OK丫~~之後坐左唔夠5秒咁佢就叫我同姑媽坐埋一邊, 因為又有人來要搭枱, 咁我好無奈咁坐第2個位因為佢張4人枱唔係好夠4人坐, 咁咪姐係迫過唔調位=_="早知就唔聽佢講咁唔緊要啦, 叫野食~~我想淨叫魚片頭, 佢話有, $17, 來到原來只有6粒, 平均$2.833333一粒..之後我係佢個單張見到有炸雞翼薯條, 咁佢話冇薯條, 咁都唔緊要, 我見到佢仲有炸雞中翼4隻$14 佢話呢間店冇, 隔離間分店先有(住個頭都知佢間分店係隔個鋪位咁)佢話呢間得3隻$12, 我心裡O哂咀...唔通我行過去分店食咩....貴少少咁我無奈地叫左, 總結來講我覺得D侍應唔多用腦, 又唔係抵食, 唔想再去
講明先, 野食係OK既,
正常丫, 冇問題!我地2個就搭左係張6人枱, 睇下有咩食品
咁唔緊要啦, 叫野食~~
總結來講我覺得D侍應唔多用腦, 又唔係抵食, 唔想再去