(非會員)
我都想投訴呢間Pizza hut 好耐喇!只係上到個網之後就無辦法可以聯絡到佢o地個cs部門咋!真係想食餐飯都命兼激死!!!我最記得就係叫個侍應埋0黎Take Order之後,佢覆我0個D Order係全部0岩,但D野食0黎到就係全部錯晒囉!(除左兩個Pizza係0岩之外,我要一客意式肉丸就0黎左肉丸加芝士腸,我要肉醬千層麵就0黎左白汁雞皇飯,我話要轉返個千層麵,個侍應就問我要唔要個飯!)呢D到底係乜野服務!Order都可以攪錯晒0既,有無攪錯呀?真係好過份囉…我可以講呢個情況已經唔係第一次喇!一次就話唔小心囉!咁而家係第三次就唔係唔小心啦!分明就係差!一D都唔Pro呀…真係食餐飯都嘔晒D血出0黎!仲有,一個Take Order 0既侍應係咁sale我地試下個蟹腳Pizza,0個個Pizza就真係難食到死!成檯人食過都放番0係隻碟度…,0的肉丸又唔夠熱(佢話係焗喎!),所謂0既特飲又較得唔好,攪到D味多古怪囉!D杯又有怪味喎…好似漂水味!實不相暪,本人都係做F&B 行內0既分區GM,本來係好應該體諒貴分店0既屬下員工,但呢D咁0既Service 就實在係忍無可忍!本人只係針對事,並無針

我最記得就係叫個侍應埋0黎Take Order之後,佢覆我

實不相暪,本人都係做F&B 行內0既分區GM,本來係好應該體諒貴分店0既屬下員工,但呢D咁0既Service 就實在係忍無可忍!本人只係針對事,並無針對人或行內競爭。

請恕本人直言,請見諒!