2024-01-12 126 瀏覽
行過經過呢間餐廳,唱緊我最鍾意嘅歌,被吸引入去食野😜呢度啲侍應全部都係講英文,亦都非常Friendly。餐廳屬於開放式,冬天呢個時間非常之舒服。咁啱星期一至五亦有 happy hour 買一送一。朋友對 set dinner 冇乜興趣,所以散叫。叫左grilled chicken salad - 份量非常之大,有好多生果,蔬菜亦都比想像中新鮮,冇好似一般酒吧餐廳咁黃👍🏼👍🏼Garlic shrimp - 上菜嘅時候見到D蝦好似色澤一般,點知比預期入味,好香蒜蓉味,再配合埋蒜蓉包,真係唔錯喎Slow cooked back ribs - 原本以為會焗得好乾,點知幾 juicy 又淋,薯條亦都炸得好脆總括嚟講,間餐廳食物質素真係唔錯,非常之有驚喜
行過經過呢間餐廳,唱緊我最鍾意嘅歌,被吸引入去食野😜

總括嚟講,間餐廳食物質素真係唔錯,非常之有驚喜