2018-02-23 360 瀏覽
我真的好少喺呢度留評語, 但為了其他唔知的人, 應該留下ㄧ篇个人評語, 如果你們睇完都仲想去, 就祝你好彩! (服務)好坦白講, 諾士佛臺就係我家附近, 所以由金巴利道至樓上舖都会係我的選擇! 我無需要酒店的服務, 但不至於好似我們欠了他們, 問个中國籍男人攞Menu 就黑面! 咩事呀? 我們來食嘢啫, 吾駛咁呀? 好多韓國歺廳枱面都有免費水提供, 呢間係要人買水飲!! ok 都算! 我点的是 Mango Smoothie! 但無芒果味, 真係好似無味沙冰!! 不会主动望下客人有無野需要! 只顧玩电話!!! 已經是10:30pm(平日晚) 場內吾忙, 但我們仍要按枱上的鈡, 因為我舉手無人理!!!(食物) 点了三款全是辣的, 連牛肉粉絲都小辣, 平時都食得辣, 但他們的勁辣 (menu 有寫的) 是譚仔的最勁辣多兩倍! 所以我只可以講我們可能吾食得辣囉! 但根本唔適合香港人去食! 但適合ㄧ些鈡意挑戰辣度的朋友! 總結: 若是不知道点做服務, 就吾好再做! 若是不知道如何煮食物, 就吾好再煮!

(食物) 点了三款全是辣的