2017-12-23
見有新漢堡包店開張,就去試試點了竹炭和牛漢堡同安格斯漢堡,兩個都好好味,食得出係用左靚嘅牛肉,熱辣辣,啲汁又幾好味,係有用心做嘅好味漢堡包炸魚都幾好味,魚好新鮮,一樣熱辣辣,出面跪入面juicy 食到一半聽到格離枱嘅小朋友無端端大聲講,話個甜品好好味,佢今晚發夢都會記得,全間店的人都笑左出黎我地聽到之後到都問店員加錢試埋個甜品,係有橙同西柚同薄荷葉响上面嘅檸檬撻,唔試都唔知原來西柚,薄荷葉同檸檬撻係咁夾,唔差得過 Italian tomato 啲甜品,加15蚊就有得食,都幾抵店員好Nice, 主動問我地啲野好唔好食,又問我地覺得點樣可以好啲我地覺得食物質素真係唔錯,可惜飲品暫時只有汽水供應,希望遲啲都會有特色飲品供應就好喇,而且鋪頭唔大,如果多人幫櫬就可能要响出面等下喇香港仔西餐唔多,難得有間咁好味嘅漢堡包店,希望佢地可以越做越好,等住香港仔嘅人有多個好選擇啦
炸魚都幾好味,魚好新鮮,一樣熱辣辣,出面跪入面juicy