Bostonian Seafood & Grill (已結業)

2018-02-20 555 瀏覽
是日團拜,搵好多間semi buffet lunch,見呢間好多好評,即管試下!先講食物,有生蠔無限量供應都好吸引,仲有幾款海鮮,剌身,壽司等等,質素都算不錯!其他幾款沙律都可以,熱食都有焗蠔,巴馬火腿,芝士等等。。。午餐都說尚算足夠,唯一無湯飲就爭啲。。。主菜牛扒都幾好,不過嫌不夠牛味,朋友們的都話幾好,甜點有兩款都好精緻!整體來說,食物係不錯的!不過我會發掘其他更好的!再講服務,有個外籍女侍應招呼我們,她見到我們的小朋友將兩隻碟疊起,竟然同我們說,在菲律賓咁樣代表會結兩次婚🙄請問跟我們有什麼關係!最後埋單,將我們兩個小朋友收了成人費,之後我向他們澄清及出示其官網的收費表,之後他們竟然叫我show俾佢地睇我手上的價目表🙄並向我們表示因爲平時好少有小童來光顧,所以找不到電腦的收費🙄🙄🙄🙄🙄五星級酒店有咁嘅服務同解釋真係令人費解同難以接受!!!