2016-07-03
住係筲箕灣,所以哩間野都食過好幾次。本身對哩間野印象唔錯,啲野食質素幾好,辣雲吞又辣又香又麻,豬仔包夠脆夠多醬,豬扒包好食。但野食幾好食都補唔返啲每放越下的員工質素,最開始去,全男店員無乜特別。之後有一次去挽左個紅框眼鏡的呀姐做收銀(先買野後食),明明無人落單,但都要等佢汁左啲野先叫得,我叫左個油醬豬,佢竟然唔知我叫乜,問係咩黎,仲要態度勁唔好。岩岩琴日去,今次全場得返2個呀姐,我叫左個油醬豬同凍檸茶,俾完錢就坐左入去等,等左15分鐘,佢同我之後落單果個人講話無哂豬仔包。咁我諗住係佢開始無就無理咁多,又等左5分鐘,杯凍檸茶到左,我就話仲爭個油醬豬,個呀姐竟然話岩岩咪話無哂豬仔包囉,跟住叫我轉熱狗個包(熱狗個包食油醬?)。諗下都覺得怪,之前我就話咁唔要,全部都唔要。唔明點解可以落單唔講無哂,同我之後果個講無又唔同我講,明明佢有問題,態度仲咁差,仲叫我用熱狗個包食油醬😥,仲要哂左我成25分鐘。